Orgeade met Meloen (Hindoestaans dessert)

Orgeade met Meloen (Hindoestaans dessert)

Orgeade met Meloen (Hindoestaans dessert)

Aantal personen: 2

Bereidingstijd:

10 minuten.

Ingrediënten

7 eetlepels Faja Lobi Orgeade (siroop)
1 kop volle melk
handjevol pistachenoten
1 galiameloen
3 eetlepels condensmelk
1-2 eetlepels suiker

Bereiden

De galiameloen schillen, van pitten ontdoen en in blokjes snijden. Melk, Orgeade en de condensmelk met elkaar roeren, de meloen hieraan toevoegen, omscheppen en 30 minuten in de koelkast zetten.
Serveertip: Voeg voor het opdienen grof gebroken ijsblokjes toe en garneer vervolgens het dessert met in stukjes gesneden pistachenoten. Variatietip: Gebruik in plaats van pistachenoten gemalen cocos of geschaafde amandelen.

Bron/inzender: Astrid

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




KokenKoken

Toprecepten

Basisrecept pannenkoeken
Mediterrane krieltjes
Bladerdeeg met pesto en kaas
Mexicaanse burrito met kip
Courgettesoep
Luxe salade met garnalenspiesjes
Verse pastasaus uit de blender
Aziatische vega kipstukjes met sugar snaps
Worteltjes met romige dillesaus